In ultimii ani (2010-2011) SC DOLEMN TRADE SRL, in baza Planului Urbanistic de Detaliu(PUD) aprobat de primaria Tg.Mures si a autoritatilor de construire, a demarat o noua activitate economica dezvoltare imobiliara pe terenul intravilan de la punctul de lucru din Tg.Mures str.Intre Movile nr.1.

     Astfel, conform PUD se delimiteaza zona de dezvoltare imobiliara in suprafata de 15312 mp, restul de 3000 mp raminind pentru activitatea de mica industrie mobilier. In acest moment (septembrie 2011 )s-au finalizat 3 cladiri pentru locuinte (garsoniere) in regim de inchiriere.

     Garsonierele au suprafete intre 20 30 mp , au camere de baie proprii cu cabina de dus, gresie si faianta. Camerele sunt mobilate cu mobilier nou, paturi simple sau duble, dulapuri cu 2 sau 3 usi, mese si scaune. Majoritatea garsonierelor au bucatarie proprie mobilate si utilate cu frigider, masina de gatit. Toate garsoniere au internet gratuit pe cablu.

     Oferim spre inchiriere, la pret fara concurenta, garsoniere confort I, noi, izolate termic si dotate cu geamuri termopan, complet mobilate si utilate in 3 variante, internet gratuit, parcare proprie supravegheata. Cladirile noi de garsoniere sunt dotate cu centrale termice proprii, costurile de intretinere fiind reduse. Garsonierele se afla intr-o incinta rezidentiala pazita, linistita si nepoluata.