Servicii

Productie de elemente si componente de mobilier

Principalii beneficiari ai firmei DOLEMN TRADE sunt fabrici de mobila din Europa de Vest, respectiv , Germania, Anglia,Olanda si Franta, sau filialele acestora din Romania pentru care s-au produs in serie in ultimii 12 ani o mare diversitate de repere si componente de mobilier din lemn masiv de diferite esente si finisaje, gata pentru asamblare pe liniile de fabricatie ale acestora.

 

In general au fost comandate elemente si componente de mobilier care necesita un volum ridicat de manopera manuala, elemente si componente ce nu se pot executa usor nici pe utilajele cele mai performante deoarece necesita folosirea unor sabloane si dispozitive pentru incleiere-lipire din mai multe semifabricate , in unghiuri si planuri diverse, urmate de prelucrari prin frezare si slefuire pe traiectorii si geometrii complexe.

 

S-a pus astfel in valoare traditia locala in prelucrarea lemnului, experienta muncitorilor din firma si orientarea speciala a conducerii societatii pentru gasirea celor mai optime solutii tehnice , realizand in autoutilare diverse dispozitive, sabloane si masini specializate care au permis executarea reperelor in conditii de calitate si productivitate ridicate.

 

Principalele tipuri de elemente si componente sunt:
  • picioare de masa, pat,  realizate prin frezari complexe cu sabloane speciale sau strunjire
  • usi mobilier- plane, usi curbe pentru biblioteci bufete, dulapuri
  • soclu, coroane, cornise, pt mobila corp - dulapuri, comode, noptiere
  • seturi de manere tragatoare pentru usi si sertare de mobilier
  • sertare de diferite tipodimensiuni, imbinate in coada de randunica si prelucrate cu utilaje speciale- masina dubla de slefuit si calibrat sertare.

Productie de mobilier

Acumuland experienta in productia de serie a reperelor si componentelor de mobilier , practic intreaga gama, firma Dolemn a inceput sa produca la solicitarea partenerilor si mobilier corp, varianta asamblata fix sau demontabila, pentru distribuitorii si comerciantii en -gros de mobilier.Toata productia este destinata exportului.

 

Productie de ferestre si usi din lemn stratificat cu geam termopan


In prezent firma a dezvoltat pe langa activitatile de baza si productia de ferestre si usi din lemn stratificat cu geam termopan , pentru piata interna precum si elemente din lemn pentru constructii , adaptandu-se astfel la cererile crescute de pe piata, la tendinta de crestere a solicitarilor de binale ecologice din material lemnos.

 

SC DOLEMN TRADE SRL, avand o bogata experienta in prelucrarea lemnului, dar si posibilitati de extindere si diversificare in continuare a productiei, i-si manifesta disponibilitatea in contactarea de noi clienti, interesati de produsele si serviciile pe care putem sa le oferim.