Despre noi

Infiintata in anul 1994 S.C. DOLEMN TRADE S. R.L. si-a inceput activitatea intr-un mic atelier de tamplarie, in locatie de gestiune.
Inca de la inceputul activitatii productia a fost destinata exportului.


Primele produse au fost
  • mobilier de gradina, export Germania
  • mobilier pentru firma Ikea
  • usi si ferestre din lemn masiv pentru piata interna

Respectarea termenelor contractuale si a calitatii produselor, relatia corecta cu beneficiarii au dus la aprecieri din partea partenerilor externi si implicit la cresterea comenzilor, la posibilitatile de dezvoltare si crestere a firmei.

Din anul 1996 activitatea principala a firmei devine productia de COMPONENTE DE MOBILIER din lemn masiv, diverse specii, peste 250 de tipuri de repere, piese cu manopera complexa realizate dupa documentatiile si specificatiile de prelucrare si finisare din comenzile beneficiarilor , piese gata de montaj in liniile de productie a fabricilor din Germania , Franta…

In gama de elemente componente de mobilier s-au produs : picioare masa, pat, usi de mobilier curbe, drepte, coroane, panouri , socluri,sipci de acoperire, consolidare, soclu dulap si noptiere, manere tragatoare si butoni toate in productie de serie.

Dezvoltarea societatii s-a facut prin reinvestirea profitului, in prima etapa firma a achizitionat atelierul in care si-a inceput activitatea, ulterior spatiile si cladirile din vecinatate.

Astazi firma I-si desfasoara activitatea pe o platforma care insumeaza 2 hectare teren si peste 4500 mp hale , ateliere, spatii de depozitare, uscator cherestea , spatii administrative, toate intravilan Tg Mures.

Paralel au avut loc investitii in utilaje specifice activitatii de prelucrarea lemnului si a mobilei, dotarea facandu-se in etape succesive, fapt ce a dus la cresterea productivitatii muncii si a calitatii produsului finit.

Din anul 2002 se lucreaza MOBILIER CORP cu destinatia Cehia , Germania , Olanda. si Franta.

In prezent firma lucreaza cu un numar de 40 de angajati , muncitori, personal tehnic si administrativ.

70% din productie este realizata pentru piata franceza, pt grupurile PARISOT- MOBILUX si este compusa in special din sertare de diferite tipuri si dimensiuni., elemente strunjite de mobilier , precum si mic mobilier.

Printre preocuparile actuale ale societatii se afla pregatirea si lansarea productiei de usi si ferestre termopan din lemn stratificat, dar si grija pentru pastrarea conditiilor de mediu prin valorificarea deseurilor.